KADER 
   Home 
 Aanbod 
 Diensten 
 Wie zijn wij 
 Contact 
 Verkoop 
   
 Aankoop 
   
 Verhuur 
   
 Huren 
   
 Hypotheek 
   
 Taxaties 
   
 Bouwkundig Rapport 
   
 Documenten 
   
 Zoekservice 


Hypotheek

Het kopen van een woning is een belangrijke stap in uw leven. Het 'afsluiten' van een hypotheek is de volgende belangrijke stap. Een hypotheek is meer dan een lening met uw woning als onderpand. Het raakt ook andere financiële aspecten van uw huishouden.
De keuze van de juiste hypotheek is daarom uiterst belangrijk. En de hulp van een onafhankelijke Hypotheekadviseur is daarbij noodzakelijk.

Baker Makelaardij heeft haar eigen Hypotheekadviseurs in huis. De Hypotheekadviseurs van Assurantie Compleet zullen adviseren, zoals het hoort: betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk.

Assurantie Compleet BV is aangesloten bij de brancheorganisatie Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De Hypotheekadviseurs geven u een helder, betrouwbaar en onafhankelijk advies.  Assurantie Compleet doet zaken met vrijwel alle geldverstrekkers, daarna selecteren zij de hypotheek die het best past bij uw wensen en persoonlijke situatie.

De hypotheekadviseurs van Assurantie Compleet nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek op kantoor. En mocht u dit niet uitkomen, dan zijn zij graag bereid om thuis, in uw eigen omgeving, u van dienst te zijn.

Bent u geïnteresseerd en wilt u verder geïnformeerd worden, dan kunt u ons kantoor bellen 079-232.74.81. U kunt ook het contactformulier op deze website in vullen.


Neem contact op

Copyright © 2013 Baker Makelaardij BV. All rights reserved. Disclaimer Contact Home Sitemap