KADER 
   Home 
 Aanbod 
 Diensten 
 Wie zijn wij 
 Contact 


Wie zijn wij

Welkom bij Baker Makelaardij BV

 Een huis kopen of verkopen, huren of verhuren. Het zijn ingrijpende beslissingen die nog jaren invloed hebben op je leven. Dat moet dus goed gaan. Eventuele risico’s wil je zo klein mogelijk houden. Dus zoek je een makelaar waar je vertrouwen in hebt. Een makelaar die je kan begeleiden op een manier zoals je dat zelf graag wilt.

 

U voelt zich al snel bij ons thuis!

We zullen er dan ook meteen alles aan doen om u te overtuigen dat u beslist niet verder hoeft te zoeken. Met onze jarenlange ervaring, knowhow en commerciële persoonlijke aanpak, staan wij als team voor u klaar.

 

Onze makelaars zijn "multidisciplinair" d.w.z. dat zij niet alleen gespecialiseerd zijn in de bemiddeling van woningen, maar ook "hypotheek en verzekeringsadviseurs" zijn. Dit heeft als meerwaarde dat zij potentiële kopers en eventueel u direct kunnen informeren over de financiering en verzekeren van uw woning.  

 

Of het nu gaat om "Verkoop, Aankoop,Verhuur of Taxatie van woningen"  wij gaan voor u door het vuur. Op een professionele en zeer persoonlijke manier. Daarvan kunt u verzekerd zijn. Maar goed, dat merkt u natuurlijk pas echt als wij zijn langs geweest voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U zult er zeker geen spijt van krijgen. Hopelijk tot snel!

 

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie: "Vastgoedpro". Vastgoedpro makelaars staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

Wij nodigen u graag op kantoor uit of komen graag bij u thuis langs. Wat u het prettigst vindt.

Maar mocht u beslissen om op kantoor langs te komen, dan staat uw koffie al klaar!

 

Rob Baker

Directeur/ Makelaar

 

- Gecertificeerd Makelaar O/G

- Erkend Financieel adviseur

- WFT Hypotheek adviseur

- WFT Vermogen adviseur

- WFT Inkomen adviseur

- WFT Schadeverzekeringen adviseur

- WFT Zorg adviseur

 - Gedipl. Employee Benefits adviseur

 - Gedipl. Pensioen adviseur

 - Gedipl. Intercedent/ Recruiter

 - VCU gecertificeerd

 

 
        
Copyright © 2013 Baker Makelaardij BV. All rights reserved. Disclaimer Contact Home Sitemap